top of page

Rólunk

 
A mi garanciánk az Ön elégedettsége!

 

 

Kollégáink 1995 óta foglalkoznak kávéfőző gépek szervizelésével, kihelyezésével és értékesítésével.

 

Vállaljuk országos szinten legfőbbképpen Saeco, Philips-Saeco, Jura, Gaggia és Spidem típusú darálós, automata kávéfőző gépek szervizelését és szakszerű helyszíni karbantartását, étel –és ital automaták kihelyezését nagy szerviztapasztalattal, komplett alkatrészellátással, rövid vállalási határidővel.

 

Továbbá nagy szerviztapasztalattal vállaljuk vendéglátóipari karos gépek helyszíni javítását, felújítását ezen esetben cseregépet biztosítunk.

 

A szakszervizben a fenti kávéfőzők legfőbb alkatrészeiből raktárkészlet áll rendelkezésre, így az esetek többségében a javítás néhány munkanapon vagy a kávégép hibájától függően néhány órán belül elkészül.

 

Forgalmazott kávéfajtáinkkal is a minőségre törekszünk, így megtalálhatóak és megvásárolható nálunk a Davidoff kávémárka.

 

FOLYAMATOS KARBANTARTÁST SZERETNE KÁVÉGÉPÉNEK?

 

Amennyiben szeretné, a fent említett kávégépek garancián túli szervizét is biztosítjuk, országszerte kedvező oda-vissza szállítással, és a javítás idejére cserekészülékkel, akár aznapi, 3 órán belüli kiszállással.

 

A szervizelésre ránk bízott kávégépe a lehető legjobb kezekben lesz, mivel cégünk nagy hangsúlyt fektet a professzionális és precíz munkavégzésre, és mivel célunk, hogy Ön 100 %-ban elégedett legyen szolgáltatásunkkal, az általunk üzemeltett kávégép parknál mindent megtalál ahhoz, hogy ez megvalósuljon!

 

Legyen szó szervizelésről, karbantartásról, eladásról, bérbeadásról, mi azért dolgozunk, hogy baráti árainkkal, és magas minőségű, gyors szolgáltatásunkkal Ön megtalálja hosszú távú partnerét kávégépe szakszerű szervizelésére.

 

Keressen minket bizalommal, a +36 (30) 726 3027 telefonszámon, vagy személyesen az alábbi címen:

 
 

 

Espresso Service Kft.
1191 Budapest, Ady Endre út 97-99.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért válasszon Minket?
 
  • Profi szakszerviz, baráti árakkal, kellemes környezetben

  • Budapesten akár aznapi, 3 órán belüli kiszállás

  • Cseregépet biztosítunk

  • Az általunk elvégzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk

  • A legtöbb kávégép típust megjavítjuk: Saeco, Philips-Saeco, Solis, Spidem, Gaggia, Delonghi, Krups, Jura, Graef, La San Marco, Faema, Wega, La Scala, Rancilio, Bezzera, La pavoni, BFC, AEG, Delonghi, Bosch, Siemens, MioStar stb.

  • Több évtizedes munkatapasztalattal javítunk kávégépeket

  • Könnyen megközelíthető boltunknál/szervizünknél INGYENESEN PARKOLHAT, néhány méterre az üzletünktől

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page